Copyright NORBOX AS info@norbox.no NO 915 510 388 MVA

HISTORIEN BAK

Norbox ble etablert i 2015 som en importør av skappåbygg for distribusjonstransport. Etter en liten generasjon med sene kvelder og oppretting av lastebilskap begynte letingen etter en samarbeidspartner som hadde fleksibilitet til å bygge skap og påbygg etter våre behov og løsninger. Produsenter fant vi, og det ble starten på vår visjon om alltid å kunne tilby det lille ekstra innen transportmateriell.

VÅR VISJON

Siden starten har ideene vært mange.

Hodene bak Norbox har viet hele yrkeslivet til transportbransjen, og har til sammen en liten mannsalder som bedriftseier bak seg. Denne erfaringen kommer godt med når målet er, i samråd med kunde, å kunne tilby det optimale innen bilutrustning, påbygg og annen rekvisita.

Hovedfokuset til Norbox er biler, påbygg og tilbehør for distribusjonstransport med varebil og lastebil, men vi jobber også målrettet med å utvikle nye løsninger for å optimalisere transportløsninger innen andre bransjer.

I tillegg har vi et unikt mål om å kunne tilby de beste løsningene som finnes av de produktene du trenger for å utøve din arbeidshverdag.

DITT BEHOV

Alle er vi forskjellig, og ingen arbeidshverdag er lik, og nettopp dette er grunnlaget til Norbox.

Et skappåbygg skal ikke være hyllevare, det skal være unikt, og det skal være tilpasset ditt behov.

I samarbeid med våre produsenter ønsker vi å tilby deg det ypperste på markedet innen skreddersøm av skappåbygg, der hver minste lille detalj er tilpasset dine behov og vår erfaring.

 

Hos oss i Norbox er du alltid like velkommen. Om du får en penn, eller om vi overleverer deg en komplett varebil med en av våre unike påbygg, skal du alltid være sikker på at produktet tilfredstiller akkurat den kvaliteten ditt liv ute på veien krever.