NORBOX

NORBOX med sin konstruksjon og sine løsninger er et skappåbygg som opprinnelig ble tilpasset til bruk på vare- og lastebiler i egen bedrift.

 

Å være skap er ingen lett oppgave. Et skap skal være sterkt og solid, og nettopp dette er den største utfordringen til produsentene, da skapet samtidlig skal ha lavest mulig egenvekt.

 

NORBOX er tilpasset av brukere, for brukere, og nettopp dette er en av hovedstyrkene!

Etter mange år som bruker, eier og oppretter av ulike skappåbygg er det ikke lenger noen hemmelighet hvor skoen trykker, eller hvor styrken skal være!

 

NORBOX bygges og leveres til alle chassi.

Ta kontakt for en prat om en av våre standardpåbygg, eller test oss på ditt behov og dine ønsker for ditt neste skreddersømte distribusjonsskap.

 

EUROBOX

EUROBOX er et supert alternativ med mange gode egenskaper for distribusjonstransport.

Varerommet har lavt innsteg, og kan leveres med ulike lasteramper tilpasset ditt behov.

 

Den ultralette byggemetoden gjør at EUROBOX har varebilklassens desidert høyeste nyttelast, i tillegg til et uslåelig lasteromvolum.

 

EUROBOX leveres i grunnmodellene XL og XXL, og alle skap tilpasses dine behov for ramper, dører og sideåpninger.

 

Alle våre varebiler kan leveres med Extended cabin, som blant annet gir deg mulighet for overnatting ute på veien, og med EUROBOX-påbygget vil du fremdeles ha et lasterom i toppsjiktet når det gjelder volum og nyttelast.

 

Oppbyggingen av vår første demonstrasjonsbil er under planlegging, så ta gjerne kontakt for en prat om hvilke fordeler EUROBOX kan gi deg.

PONY

Vi er offisiell forhandler av produkter fra PONY, som er en produsent av spoilere og topsleepere til alle bilmerker, både varebil og lastebil.

 

Topsleeper er et prisgunstig og ikke minst plassbesparende alternativ til extended cabin dersom du har behov for overnatting ute på veien.

Copyright NORBOX AS info@norbox.no NO 915 510 388 MVA